Podere Lama
Waar je tot jezelf komt ...

Accomodatie (16+)

Bij het hoofdgebouw bevindt zich een ruim appartement, il Piano, met uitzicht richting Siena. Het appartement heeft een eigen opgang en is geschikt voor twee personen (65 m2). Het heeft een woonkamer met open haard, keuken, aparte slaapkamer en badkamer (met douche). Het geweldige uitzicht is, zowel overdag maar zeker ook met zonsopkomst en zonsondergang, adembenemend.

Op de campo met fantastisch uitzicht staat het chalet la Quercia. Het heeft eigen ruim opgezet sanitair, een tweepersoons bed, een keukentje (incl koelkast) en alle toebehoren om een paar dagen of weken in te kunnen verblijven. Er zit een houtkacheltje in voor de wat koudere avonden/dagen en een airco voor als het juist erg warm is.

Op de campo bevinden zich ook twee tiny houses. Ze staan naast een olijfgaard. De tiny houses zijn geschikt voor twee personen. Er is een ruim tweepersoons bed, een keukentje (incl. koelkast) en alle toebehoren om hier heerlijk te genieten van luxe en van natuur. Er zit verwarming in voor de wat koudere seizoenen. Het sanitair (2018) is zeer ruim opgezet en wordt gedeeld (max. 8 pers.).

De stroom op Podere Lama wordt grotendeels door zonne-energie opgewekt.

Naast de Campo en met geweldig uitzicht over het dal zijn de tentplekken. Je kunt hier heerlijk kamperen met tent of kleine camper. Je deelt het sanitair met maximaal acht personen. Kamperen kan in principe op het hele terrein, vrij te kiezen plek in overleg.

De minimumleeftijd voor de gasten is 16 jaar. Uw hond is ook van harte welkom!