Podere Lama
        Waar je tot jezelf komt ...                    

Accomodatie (16+)

In het huis bevindt zich een ruim appartement met uitzicht richting Siena,  eigen opgang, voor twee personen (60 m2). Dit heeft een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer en badkamer (met douche).

Op een groot terrein met fantastisch uitzicht staat een chalet (opp. 28 m2 incl. veranda), van 5 cm dik hout gemaakt. Dit heeft eigen ruim opgezet sanitair, een twee persoons bed, een keukentje (incl koelkast) en alle toebehoren om hier een paar dagen tot een paar weken in te kunnen verblijven. Er zit een hout kacheltje in voor de wat koudere avonden/dagen en een airco voor als het erg warm is.

Op het terrein bevinden zich ook twee houten tiny huisjes (opp. 13.2 m2), ze staan op een groot terrein naast een olijven boomgaard. Deze accommodaties zijn geschikt voor 2 personen. Er is een ruim twee persoons bed, een keukentje (incl koelkast) en alle toebehoren om hier heerlijk te genieten van luxe en van natuur. Er zit verwarming in voor de wat koudere seizoenen. Het sanitair (2018) is zeer ruim opgezet en wordt gedeeld (max 8 p).

De stroom wordt grotendeels door zonne-energie opgewekt.

Er is beperkte mogelijkheid om te kamperen (met tent of kleine camper) . 

Kamperen kan in principe op het hele terrein, vrij te kiezen plek in overleg.

De minimum leeftijd voor de gasten is 16 jaar

Uw hond is ook van harte welkom!