Podere Lama
Waar je tot jezelf komt ...

Accommodatie (adults only, 18+)

Bij het hoofdgebouw bevindt zich een ruim appartement, il Piano, met uitzicht richting Siena. Het appartement heeft een eigen opgang en is geschikt voor twee personen (65 m2). Het heeft een woonkamer met open haard, keuken, aparte slaapkamer en badkamer (met douche). Het geweldige uitzicht is, zowel overdag maar zeker ook met zonsopkomst en zonsondergang, adembenemend. Bij het appartement is een  ruim terras, hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht.
Op de campo met fantastisch uitzicht staat het chalet la Quercia. Het heeft eigen ruim opgezet sanitair, een tweepersoons bed, een keukentje (incl koelkast) en alle toebehoren om een paar dagen of weken in te kunnen verblijven. Er zit een houtkacheltje in voor de wat koudere avonden/dagen en een airco voor als het juist erg warm is.


Op de campo bevinden zich ook twee tiny houses. Ze staan naast een olijfgaard. De tiny houses zijn geschikt voor twee personen. Er is een ruim tweepersoons bed, een keukentje (incl. koelkast) en alle toebehoren om hier heerlijk te genieten van luxe en van natuur. Er zit verwarming in voor de wat koudere dagen. Het sanitair is zeer ruim opgezet en wordt door max 4 a 6 personen gebruikt.


De stroom op Podere Lama wordt grotendeels door zonne-energie opgewekt. Wat verder aan energie nodig is wordt door aardwarmte opgewekt in de buurt van Castelnuovo (Enel).

Als u een elektrische auto rijdt bent u van harte welkom. De auto kan opgeladen worden op de parkeerplaats met behulp van een laadpaal 3 fase 11 kilowatt type 2 stopcontact.

Op de Campo zijn vier ruime tentplekken met schaduw, uitzicht over het olijven terrein, over het dal of over de gehele campo.  Je kunt hier heerlijk kamperen met tent of kleine camper. 

(Er zijn geen plaatsen beschikbaar voor caravans).

Sanitair wordt gedeeld met max 6 personen.Een kleine camper is eventueel te huur bij ease-camp, hiermee kunt u een prachtige reis naar en door Toscane combineren met een bezoek aan Lama.


De minimumleeftijd voor de gasten is 18 jaar. 

Uw hond is van harte welkom!

 

E-mailen
Bellen